Concept

Historie

Het authentiek gebouw werd vroeger gebruikt voor scheepsherstellingen. AEC zijn industriële verleden zijn we nog lang niet vergeten en dat toont zich in zijn setting als eventlocatie. Houten plafonds, de originele trap naar de mezzanine en de laadbrug van honderd jaar geleden zijn nog steeds te vinden in het complex. AEC ademt karakter uit maar doet daardoor zeker niet onder voor het hedendaags comfort.

scroll

Unieke ruimtes

Het is mogelijk om onze ruimtes apart te gebruiken of in combinatie, bovendien zijn ze onderling verbonden. De inkomhal en vestiaire zorgen ervoor dat uw gasten op een stijlvolle manier ontvangen worden. Daarnaast bieden we een kleine en grote zaal met mezzanine aan. Een frisse neus nemen? Onze openlucht patio biedt met zijn inrichting de perfecte plaats voor ontspanning aan.

Service & Accommodatie

AEC kan u een TOTAALPAKKET aanbieden voor een geslaagd event. Alle ruimtes zijn voorzien van aangepast meubilair en een” up to date” technische installatie (sound & light).
Wat catering betreft stellen wij graag onze interne cateraar Eventus Catering voor, maar het staat u vrij om een andere keuze te maken uit onze catering partners of, mits afspraken, gebruik te maken van uw eigen cateraar.

Heeft u nog vragen of wil u vrijblijvend een offerte op maat?